Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Ben jij het nieuwe poptalent van Nederland?

Droom jij van een platencontract en je eigen muziekvideo op XITE? Grijp dan nu je kans want Cloud 9 Music en XITE gaan op zoek naar het nieuwe talent van Nederland!

ARE YOU NEXT? 2024
Samen met Cloud 9 Music gaat XITE opnieuw op zoek naar hét nieuwe poptalent van de Nederlandse bodem. Heb je altijd al gedroomd van een platencontract en je eigen videoclip op XITE? Dan is dit je kans! Treed in de voetsporen van Nederlands grootste talenten en breng je eigen single uit met hitschrijvers Arno Krabman en Joren van der Voort.
 
Grijp deze unieke kans en laat jouw muzikale talent schitteren! Meld je aan via cloud9music.com/areyounext en wie weet ben jij de volgende grote naam in de Nederlandse popscene.
 
Van audities tot platina succes
Het succesverhaal van Claude is je vast niet ontgaan. In 2022 werden de inschrijvingen voor de eerste editie ARE YOU NEXT? geopend. Na de auditierondes werd Claude uitgeroepen tot de winnaar, dook hij de studio in en bracht zijn debuutsingle uit die inmiddels de dubbel platina status heeft bereikt! In de afgelopen twee jaar bracht Claude meerdere singles uit en stond hij op verschillende podia. We zaten samen met Claude en blikten terug op zijn magische eerste auditie, en meer hoogtepunten die na het ARE YOU NEXT? avontuur volgden.

FUN
FACTS